top of page
MondhygiënistVoss_kimVoss.jpg

OVER MIJ

Hallo! Ik ben Kim Voss en ben op mijn 9e in Arcen komen wonen. Momenteel ben ik woonachtig in Venlo. Via mijn (stief)vader Jan Timmermans, Arcenaar en eigenaar van een tandtechnisch laboratorium, ben ik in aanraking gekomen met tandheelkunde.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Nijmegen en werk ik 18 jaar vol passie als mondhygiënist. Ik merkte dat ik feeling had om mensen met angst te behandelen. Een nare ervaring en/of angst komt niet alleen bij kinderen voor, maar ook bij volwassenen. Daarom heb ik ervaring opgedaan bij een kliniek die gespecialiseerd is in het behandelen van mensen met angst.

Sinds 2019 heb ik de overstap gemaakt van loondienst naar het zelfstandig ondernemerschap. In 2022 kwam de mogelijkheid op mijn pad om het pand van de oude tandartspraktijk op de Maasstraat in Arcen te huren. Een plek waar ik zelf in loondienst heb gewerkt. Dit gaf mij de doorslag om zelf een praktijk te beginnen op een locatie waar nog geen mondhygiënist is gevestigd! 

DE BESTE KWALITATIEVE ZORG STAAT VOOROP

Als mondhygiënist werk ik met de nieuwste materialen en technieken. Ook zorg ik er door trainingen voor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste inzichten in de mondzorg. Ik vind het vanzelfsprekend om aan de kwaliteitseisen te voldoen. Ik ben lid van de mondhygiënisten vereniging (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Hiermee bent u verzekerd van kwalitatief goede zorg.

 

Vanaf 1 juli 2020 heb ik de beroepstitel geregistreerd-mondhygiënist gekregen. Een geregistreerd-mondhygiënist mag alle taken zelfstandig uitvoeren, dus zonder opdracht of aanwezigheid van een tandarts. Maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Als geregistreerd-mondhygiënist moet ik mij inschrijven in het BIG-register en val ik onder het tuchtrecht. Mijn BIG nummer: is 99927443079.

Kim Voss is jouw Mondhygiënist in de Regio Arcen, Lomm, Velden, Wellerlooi en Well.

NVM.jpg
KRM.jpeg
MondhygienistVoss_payoff_liggend_wit.png

VOOR IEDEREEN

Ik vind het belangrijk dat mijn praktijk toegankelijk is, een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt en waar ik een persoonlijke band kan opbouwen met patiënten. Kinderen, volwassenen en senioren, iedereen is welkom! Ik richt me daarbij vooral op de mondzorg in de regio Arcen, Lomm, Velden, Wellerlooi en Well.

De mondhygiënist is VRIJ toegankelijk, er is dus GEEN verwijzing van een tandarts nodig! Ook niet wanneer uw eigen tandarts zelf een mondhygiënist in huis heeft. Indien nodig overleg ik met uw tandarts.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis, mondzorg bij kinderen wordt volledig vergoed door de basisverzekering. Voor volwassenen geldt als zij een aanvullende verzekering voor mondzorg hebben, de behandeling geheel of gedeeltelijk vanuit deze aanvullende verzekering wordt vergoedt.

WAT DOET DE MONDHYGIËNIST?

De mondhygiënist is een paramedicus die problemen in de mond (tanden en tandvlees) behandelt en samen met jou voorkomt. Zonder verwijzing; je kunt dus zo een afspraak maken. Bekijk de video hieronder of klik op de rode button voor meer informatie.

bottom of page